Øydna gulv i ask, privat hjem Øydna gulv i ask og innredning i ask, privat hjem Øydna gulv i bjørk, privat hjem Øydna gulv i bjørk, privat hjem Øydna gulv i bjørk, privat hjem Øydna gulv i bjørk. Her et mer enn 20 år gammelt gulv som er restaurert. Øydna gulv i bjørk, privat hjem Øydna gulv i osp, privat hjem Øydna gulv i osp, privat hjem Øydna gulv i eik, privat hjem Øydna gulv i eik, privat hjem Øydna gulv og trapp i eik, privat hjem Øydna gulv i eik, privat hjem Øydna gulv i eik, privat hjem Øydna gulv i eik med kompassrose, privat hjem. Bjørndal Vedlikehold

Øydna gulv

ET ØYDNA GULV  ER ET GULV I HELTRE

Er du opptatt av interiør?
Et vakkert heltregulv matcher både moderne, tidløse og klassiske møbler og innredning, enten du lier det funksjonelle eller det tradisjonelle. Et Øydnagulv i eik, bjørk eller ask or er en investering i framtida - det er kvalitet, slitestyrke, naturlighet og skjønnhet i ett og samme stykke.

Øydnagulvet er slett, uten v-fuger.
Det er ikke overflatebehandlet, for at du selv skal kunne velge om du vil bruke brekkfarger sammen med olje eller lakk.

Et heltregulv er et levende produkt.

ØYDNA GULV I EIK
Eik er et hardt treslag som tåler mye og har stor slitestyrke. Utseendemessig har eika et eksotisk uttrykk med vakker glans og markerte tegninger.
Øydna Gulv i eik er heltre tvers igjennom, og kjennes derfor varmt og behagelig å gå barfot på.

ØYDNA GULV I BJØRK
Bjørk er et hardt treslag som tåler mye og har stor slitestyrke. Utseendemessig har bjørk en lys gyllen farge og en vakker overflate.
Øydna Gulv i bjørk er heltre tvers igjennom, og kjennes derfor varmt og behagelig å gå barfot på.

ØYDNA GULV I ASK
Ask er et hardt treslag som tåler mye og har stor slitestyrke.
Veden er hard og seig, men likevel lett i vekt. Askeveden er gjerne mørkere i den indre delen av stammen enn i den ytre, og dette gir et godt fargespill i ferdige produkter. Øydna Gulv i ask er heltre tvers igjennom, og kjennes derfor varmt og behagelig å gå barfot på.

 

Bilder av de ulike gulvene kan du enten se i bildeveksleren på toppen her, eller du kan klikke deg inn i menyen til venstre for å finne inspirasjon til bruk av Øydna gulv og andre produkter.

Øydna-Gulv standard dimensjonerTykkelseBredde
Øydna-Gulv Eik 13 og 20 mm 70, 95 og 120 mm
Øydna-Gulv Bjørk 13 og 20 mm 70, 95 og 120 mm