Øydna akustikkvegg i eik, Isabellasalen, Rosfjord Strandhotell, Lyngdal Øydna benkespiler i osp, brukt i badstue Øydna terrassebord i eik, privat hjem Øydna bryggeplank, strandpromenaden i Haugesund Øydna gulv i eik, privat hjem Øydna gulv i ask, innredningsdetaljer i ask, privat hjem. Øydna spilekledning i eik, privat hjem Øydna skutegulv med kompassrose, ask til venstre og eik til høyre. Dette er en prøvelem. Øydna takpanel i bjørk, privat hjem Øydna panel i or, tak, privat hjem

Øydna produkter

Øydna sagbruk leverer produkter for innendørs og utendørs bruk

"Øydnagulv” har blitt et begrep for mange. Et Øydnagulv er et heltregulv i såkalt ”edel-lauvtre” – eik, bjørk og ask for det meste. Men Øydna er ikke bare gulv.

Det er panel, listverk, benkespiler, kledning og mye mer. Vi gir deg en liten oversikt her.

Du kan klikke på overskriftene for å gå direkte inn på det eller de Øydna produktene som interesserer deg spesielt, eller du kan velge fra menyen eller klikke på bildene.


Bryggeplank
Hos Øydna har vi holdt fokus på gulv,panel og listverk i årevis, og det skal vi fortsette med. Samtidig satser vi mye på spiler til innvendig og utvendig bruk.

Maritimt
Øydna har sett en økning i etterspørselen etter materialer til offshorebruk også, både til kaier og dokk. Her brukes veldig grove dimensjoner opp til 40 ganger 40 centimeter.

Disse materialene kaller vi for Øydna massivtre eller Øydna konstruksjonsvirke.

Storbygg
Øydna Sagbruk har opparbeidet seg et stort og godt nettverk av arkitekter som legger inn i beskrivelsen av prosjektene at det skal gjøres bruk av materialer fra Øydna som en del av totaluttrykket i større bygg.

For at vi i Øydna skal kunne gi god veiledning om lauvtreprodukter, forsøker vi å komme inn tidlig i prosessen på eksempelvis offentlige bygg. Da kan vi gi råd om hva som er mulig å bruke i ulike sammenhenger, og hva vi kan tilby.For privatkunder

Inne:
Til innendørs bruk har vi Øydna badstueprodukter som er populært som aldri før. Til badstua leverer vi benkespiler, badstuepanel og listverk.

Selvsagt leverer vi også tidløse heltre eikegulv, bjørkegulv, askegulv, og skutegulv i eik og ask.

 

FAKTA

 

Øydna produkter:

Øydna gulv – eikegulv, bjørkegulv, askegulv

Øydna skutegulv – skutegulv i eik og skutegulv i ask, noen kaller det "skipsgulv"

Øydna veggpanel – veggpanel i osp

Øydna spilepanel

Øydna takpanel

Øydna spilehimling

Øydna badstupanel

Øydna benkespiler

Øydna listverk – listverk i eik, ask og or

Øydna kledning – kledning i eik

Øydna spilekledning – spilekledning i eik